Pizza Tricolore
Szczegóły |
Tytuł |
Pizza Tricolore |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Pizza Tricolore PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Pizza Tricolore PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Pizza Tricolore - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
Pizza Tricolore
Składniki:
ciasto (przepis na puszyste ciasto/przepis na cienkie ciasto)
puszka pomidorów bez skórki
oliwa z oliwek
40 dag liści szpinaku
15 dag sera gorgonzola
sól
pieprz
Sposób przygotowania:
Szpinak dokładnie umyj, oczyść i pokrój w grube paski. Pomidory wymieszaj z solą i pieprzem. Ser
gorgonzola pokrój w kostkę. Na cieście rozłóż połowę szpinaku, posyp połową sera, rozłóż
zmiksowane pomidory oraz resztę szpinaku i sera. Skrop oliwą z oliwek, posyp solą i pieprzem.
Zapiekaj w piekarniku przez około 20-30 minut, w temperaturze 220 stopni.
Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl!
Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziesz na stronie e-spaghetti.pl!
Polecamy książki: