Pizza Tricolore

Szczegóły
Tytuł Pizza Tricolore
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Pizza Tricolore PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Pizza Tricolore PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Pizza Tricolore - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 Pizza Tricolore Składniki: ciasto (przepis na puszyste ciasto/przepis na cienkie ciasto) puszka pomidorów bez skórki oliwa z oliwek 40 dag liści szpinaku 15 dag sera gorgonzola sól pieprz Sposób przygotowania: Szpinak dokładnie umyj, oczyść i pokrój w grube paski. Pomidory wymieszaj z solą i pieprzem. Ser gorgonzola pokrój w kostkę. Na cieście rozłóż połowę szpinaku, posyp połową sera, rozłóż zmiksowane pomidory oraz resztę szpinaku i sera. Skrop oliwą z oliwek, posyp solą i pieprzem. Zapiekaj w piekarniku przez około 20-30 minut, w temperaturze 220 stopni. Smacznego życzy redakcja e-spaghetti.pl! Więcej przepisów kuchni włoskiej znajdziesz na stronie e-spaghetti.pl! Polecamy książki: