PIZZA HUT CAVATINI
Szczegóły |
Tytuł |
PIZZA HUT CAVATINI |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
PIZZA HUT CAVATINI PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie PIZZA HUT CAVATINI PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
PIZZA HUT CAVATINI - podejrzyj 20 pierwszych stron:
PIZZA HUT CAVATINI
Recipe By :
Serving Size : 4 Preparation Time :0:00
Categories : Pasta Cake mix
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
WALDINE VAN GEFFEN
VGHC42A-----
4 c Uncooked assorted pasta --
Cook al dente
2 lb Ground round
2 tb Oil
1 1/2 pk Onion soup mix
28 oz Stewed tomatoes -- sliced
Styl
1 cn V-8 juice -- (6 ounces)
1 lb Jar Prego spaghetti sauce --
Flavored in meat
1/2 c Grape jelly
Mozzarella cheese
Provolone cheese
Brown the meat in oil. Crumble with a fork, browning
until the pink color disappears. Turn heat to low. Add
remaining ingredients. Stir lightly to combine. Allow
sauce to cook, uncovered about 20 minutes, but do not
let it boil. Alternate layers of cooked pasta, the
sauce and slices of mozzarella and half the provolone
~ sufficiently to fill individualau gratin dishes -
or small oven-proof serving dishes.