Mrs Fields Peanut Butter Cookies
Szczegóły |
Tytuł |
Mrs Fields Peanut Butter Cookies |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Mrs Fields Peanut Butter Cookies PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Peanut Butter Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Mrs Fields Peanut Butter Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Mrs Fields Peanut Butter Cookies
Categories: Cookies
Yield: 1 servings
2 ts Vanilla
1 c Peanut butter; creamy
3 Eggs
1 c Butter; softened
1 1/4 c Sugar
1 1/4 c Dark brown sugar
1/4 ts Salt
1/2 ts Baking soda
2 c Flour
Preheat oven to 300 degrees. In a medium bowl, combine flour, soda, and
salt. Mix well with a wire whisk. In a large bowl, blend sugars using a
mixer at medium speed. Add butter and mix to form a grainy paste. Add eggs,
peanut butter, and vanilla. Mix at medium speed until light and fluffy.
Add the flour mixture and mix at low speed until just mixed. (Do not
overmix). Drop by rounded tablespoons onto an ungreased cookie sheet, 1 1/2
inches apart. With a wet fork, gently press a crisscross pattern on top of
the cookies.
Bake for 8-22 minutes until cookies are slightly brown along the edges.
Transfer cookies immediately to cool surface with a spatula