Mrs Fields Malted Milk Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Malted Milk Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Malted Milk Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Malted Milk Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Malted Milk Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Malted Milk Cookies Categories: Cookies Yield: 42 servings 1/8 c All purpose flour 3/4 c Plain malted milk powder 1/2 ts Baking soda 1/4 ts Salt 1 c White sugar 1/2 c Light brown sugar; firmly 1 c Salted butter; softened 2 lg Eggs 2 ts Pure vanilla extract 2 tb Sweetened condensed milk 12 oz Milk choc. chips Preheat oven to 300. In medium bowl combine flour, malted milk powder, soda and salt. Mix well with a wire whisk. Set aside Blend sugars in a large bowl using an electric mixer set at medium speed. Add butter and mix, occasionally scraping down the sides of the bowl. Add the eggs, vanilla and condensed milk, and beat at medium speed until light and fluffy. Add the flour mixture and choc. chips, and blend at low speed until just combined. Do not overmix. Drop by rounded tablespoons onto ungreased cookie sheets, 2 inches apart. Bake 24-25 minutes until cookies are slightly brown along the edges. Transfer cookies immediately to a cool surface with a spatula.