Mrs Fields Apricot Nectar Cookies

Szczegóły
Tytuł Mrs Fields Apricot Nectar Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Mrs Fields Apricot Nectar Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Mrs Fields Apricot Nectar Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Mrs Fields Apricot Nectar Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Mrs Fields Apricot Nectar Cookies Categories: Cookies Yield: 36 servings 2 3/4 c All-purpose flour 1 ts Baking soda 3/4 c White sugar 1/4 c Dark brown sugar; packed 1 c Salted butter; softened 1 lg Egg 1/4 c Apricot nectar 1/2 c Apricot preserves 1/4 c Dried apricots; chopped Preheat oven to 300-degrees. In a medium bo wl combine flour and baking soda. Mix well with a wire wish and set aside. In a large bowl blend sugars with an electric mixer at medium speed. Add butter and mix to form a grainy paste. Scrape down sides of bowl. Then add egg, apricot nectar and apricot preserves; beat at medium speed until smooth. Add the flour mixture and apricots, and blend on low just until combined. Do not overmix. Drop by rounded tablespoonfuls onto ungreased baking sheets 1-1/2 inches apart. Bake 22-24 minutes or until cookies just begin to brown at bottom edges. Remove from oven and let cookies cool on baking sheet 5 minutes before transferring to a cool flat surface with spatula.