MRS. FIELD'S SWEETIE PIES

Szczegóły
Tytuł MRS. FIELD'S SWEETIE PIES
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

MRS. FIELD'S SWEETIE PIES PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie MRS. FIELD'S SWEETIE PIES PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

MRS. FIELD'S SWEETIE PIES - podejrzyj 20 pierwszych stron:

MRS. FIELD'S SWEETIE PIES Yield: 6 Servings 2 oz Unsweetened chocolate 3/4 c (4 oz) semisweet chocolate-chips 1/2 c Salted butter, softened 1 c White sugar 2 lg Eggs 2 ts Pure vanilla extract 1 1/2 c All purpose flour 1 c (6 oz) semi sweet chocolate-chips 1/2 c (3 oz) white chocolate chips 1/4 c (1/5oz) milk chocolate chips Preheat oven to 375F. Line cookie sheets with waxed paper. In a double boiler, melt the unsweetened chocolate and the first batch of chocolate chips. Stir frequently with a wooden spoon or wire whisk until creamy and smooth. Pour melted chocolate into a large bowl. Add butter and beat with electric mixer at medium speed until thoroughly combined. Add the sugar, eggs and vanilla. Beat on medium speed until well blended. Scape down the sides of the bowl. Add the flour and the three types of chocolate chips. Mix at low speed just until combined. Chips should be distributed equally throughout the dough. Roll a heaping tablespoon of dough into a ball, about 1 1/2 inches in diameter. Place dough balls onto paper-lined pans, 2 inches apart. With the palm of your hand, flatten each bal to 1/2-inch thickness. Bake for 10-12 minutes. Transfer with a spatula to a cool, flat surface like your countertop.