MRS FIELDS NUTTY WHITE CHUNK COOKIES

Szczegóły
Tytuł MRS FIELDS NUTTY WHITE CHUNK COOKIES
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

MRS FIELDS NUTTY WHITE CHUNK COOKIES PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie MRS FIELDS NUTTY WHITE CHUNK COOKIES PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

MRS FIELDS NUTTY WHITE CHUNK COOKIES - podejrzyj 20 pierwszych stron:

MRS FIELDS NUTTY WHITE CHUNK COOKIES Categories: Cookies, Mimi Yield: 1 servings 2 1/4 c FLOUR 1/2 ts SODA 1/4 ts SALT 1 c LT BROWN SUGAR, PACKED 1/2 c SUGAR 3/4 c BUTTER, SOFTENED 2 lg EGGS 2 ts VANILLA EXTRACT 1 c PECANS, CHOPPED (4 0Z) 1 1/2 c WHITE CHOCOLATE BAR (8 OZ) COARSELY CHOPPED PREHEAT OVEN TO 300* F. IN A MEDIUM BOWL COMBINE FLOUR, SODA AND SALT MIX WELL AND SET ASIDE. IN A LARGE BOWL WITH AN ELECTRIC MIXER BLEND SUGARS AT MEDIUM SPEED. ADD BUTTER AND MIX TO FORM A GRAINY PASTE, SCRAPING DOWN THE SIDES OF BOWL. ADD EGGS AND VANILLA AND BEAT AT MEDIUM SPEED UNTIL LIGHT AND FLUFFY. ADD THE FLOUR MIXTURE, PECANS AND WHITE CHOCOLATE AND BLEND ON LOW SPEED UNTIL JUST COMBINED. DROP BY ROUNDED TABLESPOONS ONTO UNGREASED COOKIE SHEETS, 2 INCHES APART. BAKE 20-22 MIN. OR UNTIL EDGES JUST BEGIN TO TURN GOLDEN BROWN. TRANSFER COOKIES TO A COOL FLAT SURFACE.