Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym |
Rozszerzenie: |
Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Strona 1
KURCZAK Z MIĘTĄ I SERKIEM
HOMOGENIZOWANYM
Strona 2
Składniki: Wykonanie:
W każdej piersi zrobić otworek tak, by powstały
• 4 piersi kurczaka "kieszonki". Wymieszać serek, jabłko, cebulkę, miętę,
czosnek, szczypiorek, sól i pieprz. Tym farszem wypełnić
każdą pierś, obwinąć też każdą plasterkami boczku.
• 8 plasterków Umieścić w dość płaskim naczyniu, nasmarować oliwą i
surowego sokiem z cytryny, włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec
boczku aż boczek się zarumieni (ok. 30 min.).
• ok. 75 g serka
homogenizowan
ego
• pół startego
jabłka
• 0,25 łyżeczki
mięty
• bardzo drobno
pokrojona
cebulka
• czosnek
granulowany
• 2 łyżeczki
pieprzu
czarnego
• łyżeczka
szczypiorku
• łyżeczka soku z
cytryny
• sól
Strona 3