Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym
Szczegóły |
Tytuł |
Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Strona 1
KURCZAK Z MIĘTĄ I SERKIEM
HOMOGENIZOWANYM
Strona 2
Składniki: Wykonanie:
W każdej piersi zrobić otworek tak, by powstały
• 4 piersi kurczaka "kieszonki". Wymieszać serek, jabłko, cebulkę, miętę,
czosnek, szczypiorek, sól i pieprz. Tym farszem wypełnić
każdą pierś, obwinąć też każdą plasterkami boczku.
• 8 plasterków Umieścić w dość płaskim naczyniu, nasmarować oliwą i
surowego sokiem z cytryny, włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec
boczku aż boczek się zarumieni (ok. 30 min.).
• ok. 75 g serka
homogenizowan
ego
• pół startego
jabłka
• 0,25 łyżeczki
mięty
• bardzo drobno
pokrojona
cebulka
• czosnek
granulowany
• 2 łyżeczki
pieprzu
czarnego
• łyżeczka
szczypiorku
• łyżeczka soku z
cytryny
• sól
Strona 3