Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym

Szczegóły
Tytuł Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Kurczak z miętą i serkiem homogenizowanym - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Strona 1 KURCZAK Z MIĘTĄ I SERKIEM HOMOGENIZOWANYM Strona 2 Składniki: Wykonanie: W każdej piersi zrobić otworek tak, by powstały • 4 piersi kurczaka "kieszonki". Wymieszać serek, jabłko, cebulkę, miętę, czosnek, szczypiorek, sól i pieprz. Tym farszem wypełnić każdą pierś, obwinąć też każdą plasterkami boczku. • 8 plasterków Umieścić w dość płaskim naczyniu, nasmarować oliwą i surowego sokiem z cytryny, włożyć do rozgrzanego piekarnika i piec boczku aż boczek się zarumieni (ok. 30 min.). • ok. 75 g serka homogenizowan ego • pół startego jabłka • 0,25 łyżeczki mięty • bardzo drobno pokrojona cebulka • czosnek granulowany • 2 łyżeczki pieprzu czarnego • łyżeczka szczypiorku • łyżeczka soku z cytryny • sól Strona 3