KFC® Refrigerator Rolls
Szczegóły |
Tytuł |
KFC® Refrigerator Rolls |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
KFC® Refrigerator Rolls PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie KFC® Refrigerator Rolls PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
KFC® Refrigerator Rolls - podejrzyj 20 pierwszych stron:
KFC Refrigerator Rolls
1 cup shortening
1 cup sugar
1 cup mashed potatoes
1 quart milk
1 cake yeast
10 to 12 cups flour
1 teaspoon baking soda
1 teaspoon salt
2 teaspoons baking powder
Preheat oven to 400ºF. Cream shortening and sugar until light
and fluffy. Add potatoes and cream again. In separate pot,
heat milk to lukewarm, and dissolve yeast. Pour milk mixture
into shortening, sugar and potatoes. Add enough flour (about 4 cups)
to make like cake dough consistency. Stir in salt. Cover. Let rise
2 hours, stir in balance of flour (about 6 to 7 cups), baking soda
and baking powder to make like biscuit dough--knead. Cover and
refrigerate 1/2 hour, make into rolls. Let rise until double in
size. Bake about 15-20 minutes. Refrigerate and use over 5 or 6
days. Makes 24 rolls.