KFC® Refrigerator Rolls

Szczegóły
Tytuł KFC® Refrigerator Rolls
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

KFC® Refrigerator Rolls PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie KFC® Refrigerator Rolls PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

KFC® Refrigerator Rolls - podejrzyj 20 pierwszych stron:

KFC Refrigerator Rolls 1 cup shortening 1 cup sugar 1 cup mashed potatoes 1 quart milk 1 cake yeast 10 to 12 cups flour 1 teaspoon baking soda 1 teaspoon salt 2 teaspoons baking powder Preheat oven to 400ºF. Cream shortening and sugar until light and fluffy. Add potatoes and cream again. In separate pot, heat milk to lukewarm, and dissolve yeast. Pour milk mixture into shortening, sugar and potatoes. Add enough flour (about 4 cups) to make like cake dough consistency. Stir in salt. Cover. Let rise 2 hours, stir in balance of flour (about 6 to 7 cups), baking soda and baking powder to make like biscuit dough--knead. Cover and refrigerate 1/2 hour, make into rolls. Let rise until double in size. Bake about 15-20 minutes. Refrigerate and use over 5 or 6 days. Makes 24 rolls.