Hardee's Biscuits

Szczegóły
Tytuł Hardee's Biscuits
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Hardee's Biscuits PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Hardee's Biscuits PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Hardee's Biscuits - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Hardee's Biscuits Categories: Copycat, Breads Yield: 1 servings 2 c Self-rising flour 1 tb Sugar 1 c milk 1/3 c Mayo Combine flour, sugar, milk and mayo into a smooth dough. Divide batter equally between 10 paper-lined muffin wells or cupcake wells. Bake 350~ about 25 to 30 minutes or until golden brown and doubled in size.