Entenmann's Pound Cake
Szczegóły |
Tytuł |
Entenmann's Pound Cake |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Entenmann's Pound Cake PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Entenmann's Pound Cake PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Entenmann's Pound Cake - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Entenmann's Pound Cake
½ lb Real butter
2 cups Powdered sugar
3 large Eggs
1 2/3 cups Flour
1 tbsp Lemon or vanilla extract
Preheat oven to 325°F. Spray an 8½" Pyrex loaf dish with Pam.
Cream butter with sugar on high speed of mixer for 5 minutes.
Add 1 egg and then a little flour, beating 2 minutes. Add 2nd
egg and half of remaining flour and beat 2 minutes. Add 3rd egg,
rest of flour and extract, beating 2 minutes. Spread thick and
creamy batter evenly in prepared loaf dish. Bake 65 minutes or
until tester inserted into center comes out clean.
Cool in baking dish on wire rack 30 minutes. Remove from dish.
Slice ½" thick. If freezing, be sure to slice before freezing
loaf. Thaw to use within 6 months.