Entenmann's Fat-Free Oatmeal Raisin Cookies

Szczegóły
Tytuł Entenmann's Fat-Free Oatmeal Raisin Cookies
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Entenmann's Fat-Free Oatmeal Raisin Cookies PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Entenmann's Fat-Free Oatmeal Raisin Cookies PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Entenmann's Fat-Free Oatmeal Raisin Cookies - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Entenmann's Fat-Free Oatmeal Raisin Cookies Recipe By : Serving Size : 48 Preparation Time :0:00 Categories : Desserts Cookies Low-Fat Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- -----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A----- 1 tablespoon Molasses 3 Raw egg whites 1 cup Dark raisins 1 1/2 teaspoons Vanilla 1 cup Light brown sugar -- packed 1 cup Granulated sugar 1/2 cup Non-fat dry milk powder 1/2 teaspoon Cinnamon 1 1/2 teaspoons Baking powder 2 1/2 cups Quaker brand quick-cooking -- rolled oats 1 cup All-purpose flour Put molasses, egg whites and raisins into blender and blend on high speed just to mince but not to puree (about 5-10 seconds). Empty mixture into medium mixing bowl. With mixer beat in on medium speed each of the remaining ingredients, beating well after each addition, adding both the oats and flour in small portions. Switch to mixing spoon if dough becomes too stiff for mixer. Lightly spray cookie sheet with Pam and wipe off excess lightly with paper towel; any excess of the cookie sheet may burn while cookies are baking. You need only a very light film of the Pam just to keep cookies from sticking. Use 1 measuring teaspoonful of dough for each cookie and place 2" apart on prepared cookie sheet. Bake in preheated 350~ oven 6-8 minutes. Do not overbake. Cool on paper towels, removing from cookie sheets carefully.