El Torito's Sweet Corn Cake
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | El Torito's Sweet Corn Cake |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
![Ceneo.pl](http://app.ceneostatic.pl/common/image/logo/ap-logo-transparent-small.png)
El Torito's Sweet Corn Cake PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd El Torito's Sweet Corn Cake pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. El Torito's Sweet Corn Cake Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
El Torito's Sweet Corn Cake Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
El Torito's Sweet Corn Cake
Yield: 10 servings
LYNN THOMAS DCQP82A--
1/4 c Butter, unsalted
2 tb Shortening
1/2 c Masa harina
3 tb Cold water
1 10 Ounce Pkg frozen corn
Kernels
3 tb Cornmeal
1/4 c Sugar
2 tb Whipping cream
1/4 ts Baking powder
1/4 ts Salt
1) Whip butter and shortening in mixing bowl until fluffy and
creamy.
Add masa harina gradually and mix thoroughly. Add water gradually,
mixing thoroughly. 2) Blend corn kernels until coarsley chopped.
Stir
into masa mixture. 3) Mix cornmeal, sugar, whipping cream, baking
powder and salt in large bowl. Add butter-masa mixture; mix until
blended. 4) Pour masa mixture into 8" greased baking pan. Cover
with
foil and bake at 350 degrees until corn cake is firm, 40 to 50
minutes. Allow to stand at room temperature 15 minutes before
cutting
into squares. Or use ice cream scoop to serve. Each serving
contains
about: 147 calories; 76 mg sodium; 16 mg cholesterol; 9 grams
fat; 17
grams carbohydrates; 2 grams protein; 0.21 grams fiber.