Durkee's Famous Sauce
Szczegóły |
Tytuł |
Durkee's Famous Sauce |
Rozszerzenie: |
PDF |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Durkee's Famous Sauce PDF - Pobierz:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd pliku o nazwie Durkee's Famous Sauce PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
Durkee's Famous Sauce - podejrzyj 20 pierwszych stron:
Durkee's Famous Sauce
Recipe By :
Serving Size : 16 Preparation Time :0:00
Categories : Sauces Cheese/Eggs
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
-----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A-----
1/2 cup Cold water
4 tablespoons Cornstarch
1/2 cup Plus 2 TB dark vinegar
2 tablespoons Salt
1/2 cup Sugar
1 Whole egg
4 tablespoons French's prepared mustard
4 tablespoons Margarine -- tiny bits
Place all ingredients as listed in blender on high speed until smooth (2
minutes). Transfer to top of double boiler and cook over gently boiling
water, stirring often for 12 to 15 minutes or until thickened and smooth.
Once more put mixture back through blender 30 seconds or till smooth,
using high speed. Refrigerate in covered container 24 hours before using.
Keep refrigerated 3 months.