Durkee's Famous Sauce
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Durkee's Famous Sauce |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Durkee's Famous Sauce PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Durkee's Famous Sauce pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Durkee's Famous Sauce Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Durkee's Famous Sauce Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Durkee's Famous Sauce
Recipe By :
Serving Size : 16 Preparation Time :0:00
Categories : Sauces Cheese/Eggs
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
-----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A-----
1/2 cup Cold water
4 tablespoons Cornstarch
1/2 cup Plus 2 TB dark vinegar
2 tablespoons Salt
1/2 cup Sugar
1 Whole egg
4 tablespoons French's prepared mustard
4 tablespoons Margarine -- tiny bits
Place all ingredients as listed in blender on high speed until smooth (2
minutes). Transfer to top of double boiler and cook over gently boiling
water, stirring often for 12 to 15 minutes or until thickened and smooth.
Once more put mixture back through blender 30 seconds or till smooth,
using high speed. Refrigerate in covered container 24 hours before using.
Keep refrigerated 3 months.