Church's Fried Chicken
            
            
            
                
                    | Szczegóły | 
                
                    | Tytuł | Church's Fried Chicken | 
                
                    | Rozszerzenie: | PDF | 
            
		
            
                
                
            
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres 
[email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
			
		
             
            
			
			
			
            Church's Fried Chicken PDF - Pobierz:
            
            Pobierz PDF
            
            
              
            
            
      
		   
		   
		   
		    Zobacz podgląd pliku o nazwie Church's Fried Chicken PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.
		   
		   
		   
            
             
            
            
Church's Fried Chicken - podejrzyj 20 pierwszych stron:
            
            Church's Fried Chicken
Recipe By     :
Serving Size  : 3    Preparation Time :0:00
Categories    : Chicken                          Sandwiches
                Salsa
  Amount  Measure       Ingredient -- Preparation Method
--------  ------------  --------------------------------
                        -----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A-----
   1      tablespoon    Sugar
   1 1/2  cups          Self-rising flour
     1/2  cup           Cornstarch
   3      teaspoons     Seasoned salt
   2      teaspoons     Paprika
     1/2  teaspoon      Baking soda
     1/2  cup           Biscuit mix
   1      Env           Italian Dressing Mix
   1      Env           Onion soup mix
                        -----TO USE-----
   2                    Eggs -- mix with
     1/4  cup           Cold water
   1      cup           Corn oil
Combine all ingredients in a 4-cup container. Mix to blend the
ingredients  thoroughly. Store tightly covered at room temperature up to
3 months. TO  USE-Dip the chicken pieces in egg mixture and then into
dry coating mix  and back into egg to coat the pieces evenly but lightly
and finally back  into dry mix. Have oil piping hot in heavy skillet.
Brown pieces skin-side  down for 4 to 6 minutes. Use medium high heat.
Turn and brown underside of  pieces a few minutes. Transfer to an oiled
or Pam-sprayed 9x12x2 pan.  Cover pan in foil, sealing it on only 3 side
of pan. Bake 350~ for about  45 to 50 minutes. Remove foil. Bake another
5 minutes just to crisp the  coating. Serves 4