Chi Chi's Mild Salsa

Szczegóły
Tytuł Chi Chi's Mild Salsa
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Chi Chi's Mild Salsa PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Chi Chi's Mild Salsa PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Chi Chi's Mild Salsa - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Chi Chi's Mild Salsa Recipe By : Gloria Pitzer Serving Size : 1 Preparation Time :0:15 Categories : Salsas Copycat Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 1 Cn Stewed Tomatoes (14 Oz.) -- sliced 2 Large Green onions -- snipped* 1 Large Ripe Tomato -- cored and diced 1/2 Teaspoon Salt 1/2 Teaspoon Black Pepper 1 Ds Tabasco=AE Sauce -- or to taste Cut up stewed tomatoes and combine in saucepan with onions, fresh tomato, salt and pepper. Bring just to a boil. Boil hard 1 minute and remove at once from heat. Put half of mixture through blender just to mince fine but not to puree. Return to remaining half of mixture. Cool and refrigerate in tightly covered container to use with a few weeks. Freezes well to use within 6= months. NOTE-For hot salsa, add 1 ts canned green chopped chilis or to taste, freezing unused chilis to use in other recipes.