Chi Chi's Mild Salsa
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Chi Chi's Mild Salsa |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Chi Chi's Mild Salsa PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Chi Chi's Mild Salsa pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Chi Chi's Mild Salsa Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Chi Chi's Mild Salsa Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Chi Chi's Mild Salsa
Recipe By : Gloria Pitzer
Serving Size : 1 Preparation Time :0:15
Categories : Salsas Copycat
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
1 Cn Stewed Tomatoes (14 Oz.) -- sliced
2 Large Green onions -- snipped*
1 Large Ripe Tomato -- cored and diced
1/2 Teaspoon Salt
1/2 Teaspoon Black Pepper
1 Ds Tabasco=AE Sauce -- or to taste
Cut up stewed tomatoes and combine in saucepan with onions, fresh tomato,
salt and pepper. Bring just to a boil. Boil hard 1 minute and remove at once
from heat. Put half of mixture through blender just to mince fine but not to
puree. Return to remaining half of mixture. Cool and refrigerate in tightly
covered container to use with a few weeks. Freezes well to use within 6=
months.
NOTE-For hot salsa, add 1 ts canned green chopped chilis or to taste,
freezing unused chilis to use in other recipes.