Bull's Eye BBQ Sauce

Szczegóły
Tytuł Bull's Eye BBQ Sauce
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Bull's Eye BBQ Sauce PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Bull's Eye BBQ Sauce PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Bull's Eye BBQ Sauce - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Bull's Eye BBQ Sauce 1/2 C. chopped onions 1 (8 oz.) can tomatoes sauce 1 C. water (OPTION: Beer) 1 1/4 C. ketchup 2 T. brown sugar 2 T. prepared yellow mustard 1 T. olive oil 1 T. Worcestershire sauce 1 dash Tabasco sauce Combine ingredients, cover and simmer for 30 minutes. I cooked this for 45 minutes to an hour. The sauce reduced itself and tasted good. If you taste the sauce before simmering, it will not taste as good as when the flavors have melded, but after cooking it is great. Just like the 'real' sauce on barbecued pork steaks. For the original, do not use beer.