Boston Chicken Squash

Szczegóły
Tytuł Boston Chicken Squash
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Boston Chicken Squash PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Boston Chicken Squash PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Boston Chicken Squash - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Boston Chicken Squash Categories: Copycat, Vegetables Yield: 6 servings [email protected] 2 Butternut squash; halve -long, remove seeds Margarine or butter Salt 1/2 c Brown sugar; packed 1/2 c Honey 1/2 ts Ground ginger 1 ts Pumpkin pie spices 4 tb Butter or margarine; melted Preheat oven to 400 . Place squash cut-side down on Pam-sprayed shallow baking pan. Bake uncovered about 45 minutes or until fork tender. Wipe cut surface with a little butter and sprinkle with salt. Return to bake cut-side up about 10 minutes longer or until browned and soft. Scrape out the meat into a mixing bowl. Add sugar, honey, ginger, pumpie pie spice and butter. Beat with electric mixer at med speed until smooth. Return to oven, ocvered in foil, just to keep warm until time to serve, 325 for 30 minutes. Refrigerate leftovers for about a week or freeze up to 4 months.