Bennigan's Onion Soup

Szczegóły
Tytuł Bennigan's Onion Soup
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Bennigan's Onion Soup PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Bennigan's Onion Soup PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Bennigan's Onion Soup - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Bennigan's Onion Soup Recipe By : Serving Size : 8 Preparation Time :0:00 Categories : Soups Vegetables Meats Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- -----WALDINE VAN GEFFEN VGHC42A----- 1/2 pound Firm white onions -- sliced 1/4 cup Butter 2 tablespoons Corn oil 3 tablespoons Flour 1 quart Chicken broth 1 quart Beef broth 8 slices French bread Swiss cheese -- shredded Parmesan -- grated Saute onions in butter and oil until onions are transparent, but not well browned. When tender, turn heat to lowest point and sprinkle with flour, stirring vigorously. Pour into Dutch oven and stir in broths. Heat thoroughly and divide among 8 oven-proof bowls. Float a slice of bread atop each serving. Mix equal parts of cheese to smooth paste and spread over bread. Place all bowls on oven rack 4" from broiler heat and broil until cheese melts. Serve at once. Leftover soup freezes well up to 6 months.