Benihana Japanese Fried Rice

Szczegóły
Tytuł Benihana Japanese Fried Rice
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

Benihana Japanese Fried Rice PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie Benihana Japanese Fried Rice PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

Benihana Japanese Fried Rice - podejrzyj 20 pierwszych stron:

Benihana Japanese Fried Rice 4 cups cooked rice 1 cup frozen peas - thawed 2 tbsp finely grated carrot 2 eggs - beaten ˝ cup diced onion 1˝ tbsp butter 2 tbsp soy sauce salt pepper Cook rice following instructions on package (Bring 2 cups water to a boil, add rice and a dash of salt, reduce heat and simmer in covered saucepan for 20 minutes). Pour rice into a large bowl to let it cool in the refrigerator. Scramble the eggs in a small pan over medium heat. Separate the scrambled chunks of egg into small pea-size bits while cooking. When rice has cooled to near room temperature, add peas, grated carrot, scrambled egg and diced onion to the bowl. Carefully toss all of the ingredients together. Melt 1˝ tbsp of butter in a large frying pan over medium/high heat. When butter has completely melted, dump the bowl of rice and other ingredients into the pan and add soy sauce plus a dash of salt and pepper. Cook rice for 6-8 minutes over heat, stirring often. Makes 4 servings.