A1-Sauce

Szczegóły
Tytuł A1-Sauce
Rozszerzenie: PDF
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

A1-Sauce PDF - Pobierz:

Pobierz PDF

 

Zobacz podgląd pliku o nazwie A1-Sauce PDF poniżej lub pobierz go na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Możesz również pozostać na naszej stronie i czytać dokument online bez limitów.

A1-Sauce - podejrzyj 20 pierwszych stron:

A1-Sauce Recipe By : Gloria Pitzer Serving Size : 1 Preparation Time :0:00 Categories : Copycat Condiments Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 1/2 C Dark Molasses 2 Green onions -- chop 3 Tbsp Coarse salt (kosher) 3 Tbsp Dry mustard 1 Tsp Paprika 1/4 Tsp Cayene 1 Clove garlic -- crush or 1 Tsp Garlic powder 1 Anchovy fillet; chop -- or 1 tbsp Anchovey paste 6 tbsp Fresh taramind -- or 1 tbsp Taramind extract 1 tsp Pepper 1/2 tsp Fenugreek 1/2 tsp Powdered ginger 1/2 tsp Ground cinnamon 1 tsp Powdered cloves 1/2 tsp Caradamen seeds 3 drops Tabasco 6 oz Rhine wine 2 oz Rose wine 1 pt White vinegar 1 tbsp Kitchen Bouquet 1 tbsp Postum Powder Put all spices (except last 6 ingr.) through blender till fine powder. Place over low heat with half vinegar and simmer 1 hr; adding rest of vinegar alittle at a time as mixture is reduced in bulk. Stir in tabasco, wines, kitchen bouquet. Cook 3 min to dissolve. Remove from heat. Pour into crock or tuperware container (2qt) Let stand covered for 1 week. Then strain thru cheese- cloth, six times. bottle and cap tightly. Keep refrigerated indefinely. Freeze to keep for years.