Średnia Ocena:
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 5. Działalność gospodarcza w gastronomii
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. V Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie (PDG) podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej, (KPS) kompetencje personalne i społeczne, (OMZ) organizacja pracy małych zespołów . Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, opracowaną na podstawie rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach, a także uwzględnia stan prawny z lutego 2016 r. Niniejszy podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy, tak by uczeń zdobył umiejętności niezbędne do prowadzenia działalności gospodarczej w gastronomii. Treść merytoryczną podręcznika wzbogacają zdjęcia, malunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami wskazującymi na różnorodne metody jej praktycznego zastosowania. Zalecamy tę publikację nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, ale także osobom pracującym w gastronomii.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 5. Działalność gospodarcza w gastronomii |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Format-AB |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 5. Działalność gospodarcza w gastronomii PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!