Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W rolach głównych: kasza gryczana, amarantus, komosa (quinoa), brązowy ryż, soczewica, płatki owsiane, kasza jaglana, orkisz, kuskus a także inne superzboża. Z tej książki czytelnik dowie się wszystkiego o zaletach zbóż i roślin strączkowych. Tutorial składa się z 12 części – każda poświęcona jest jednemu z gatunków zbóż. To zestaw receptur na zdrowe i smaczne potrawy - azjatycką sałatkę ryżową, kotleciki ryżowo-warzywne, placki z soczewicy, zapiekankę grecką.W książce pdf znajduje się nad 100 przepisów, z czego 40 to receptury na dania bezglutenowe.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ziarna dają siłę |
Autor: | Freer Chrissy |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Super, książka ebook dla osób lubiących wiedzieć co jest wartościowe i niezbędne dla aktywnych osób. Ciekawie jest przedstawiona teoria - czyli opisy kasz/ziaren a wprowadzenie w życie przepisów da Ci wiele frajdy. Książka ebook warta kupienia.
idealna książka, zalecam zakup; 12 superziaren opisanych w tej książce, to rzetelne objaśnienie właściwości zdrowotnych danego nierafinowanego ziarna a także przepisy z wykorzystaniem go; idealnie wydana, wiele zdjęć, łatwe do wykonania przepisy
Bardzo się cieszę że odkryłam tę książkę. Jest znakomita, pełna interesujących informacji o właściwościach wielu zbóż. Przekonałam się, że ziarna zbóż są niezbędne jeśli pragniemy zadbać o swoje zdrowie i kiedy pragniemy ochronić się przed wieloma poważnymi schorzeniami. Warto sięgnąć po tę książkę, a najlepiej mieć ją wciąż pod ręką, znajdują się w niej także bardzo ciekawe przepisy.
Bardzo interesująca książka. Plus za opis każdego ziarna. Możnaby było jeszcze ciut to rozwinąć. Fajne przepisy i zdjęcia. Mimo, że niektóre są mi słynne i dość banalne, jak np musli (tyle, że orkiszowe) czy dania jednogarnkowe, to jednak inspirują. Zalecam