Żeglarska książka kucharska okładka

Średnia Ocena:


Żeglarska książka kucharska

Nie jest to zwykła książka ebook kucharska, prócz przepisów znaleźć tu można praktyczne rady dotyczące kulinarnego przygotowania do wypłynięcia w rejs., Zaplanowanie udanego rejsu polega nie tylko na wytyczeniu optymalnej trasy, ślęczeniu ponad mapami i locją, lecz również - wiedzą o tym bardziej doświadczeni żeglarze - na odpowiednim zaplanowaniu jadłospisu i zaprowiantowaniu. To wcale nie taka bagatelna sprawa, jakby się mogło wydawać!(...),podane w tej książce pdf potrawy są wbrew pozorom bardzo proste, każdy, nawet bez żadnego kulinarnego doświadczenia potrafi je przygotować. Są szybkie, wymagają od 5 do najwyżej 40 min. czasu (a ile tak naprawdę wymaga przygotowanie odpowiednio dużego staosu zwykłych kanapek?)

Szczegóły
Tytuł Żeglarska książka kucharska
Autor: Gil Bogumiła
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Netta
Rok wydania: 2008
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Żeglarska książka kucharska w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Żeglarska książka kucharska PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • szura217

    Książka ebook ta zawiera w sobie wiele prostych przepisów, które są idealne dla osób rozpoczynających przygodę z gotowaniem, czy osób które chcą przygotowywać posiłku poza zwyczajną kuchnią (na jachtach, pod namiotem). Przepisy są opisywane szczegółowo i po kolei tak, żeby każdy bez względu na umiejętności kulinarne był w stanie je przygotować.