Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W książce pdf pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru albo kombiwaru, które zdobywają własne miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i dynamicznie przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.W książce pdf znajdziemy m.in.: info o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej albo gorącego powietrza, dużo niezwykłych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych sposobem obróbki w niskiej temperaturze).Zaproponowane w książce pdf przepisy są praktyczne – opisywane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są rady żywieniowe dietetyka a także porady i rady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce pdf przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla znacznej liczby gości albo domowników. Dynamicznie i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania – począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, przepyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zdrowe gotowanie na parze i w kombiwarze |
Autor: | Ferencsin Georg |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo RM |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Gdyby była skala ujemna dałbym najmniejszą z możliwych a tak jest tylko jeden - twórca nie ma pojęcia o gotowaniu na parze i zdrowym żywieniu. Każdy przepis to potrawy smażone i opiekane na patelni, doprawiane solą - to jakaś pomyłka. Odradzam wszystkim którzy liczyli na potrawy przygotowywane w parowarze, ponieważ takie nie są. TYlko jeden z produktów potrawy przygotowywany jest na parze a pozostałe np. 3 tradycyjnie, to po co parowar ma trzy poziomy do gotowania wszsystkich produktów jednocześnie i to bez używania soli?
Książka ebook przydatna dla początkujących. Zawiera kluczowe info jak korzystać z urządzeń, jak też jak "obchodzić się" z produktami.