Zdrowe gotowanie na parze i w kombiwarze okładka

Średnia Ocena:


Zdrowe gotowanie na parze i w kombiwarze

W książce pdf pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru albo kombiwaru, które zdobywają własne miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i dynamicznie przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.W książce pdf znajdziemy m.in.: info o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej albo gorącego powietrza, dużo niezwykłych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych sposobem obróbki w niskiej temperaturze).Zaproponowane w książce pdf przepisy są praktyczne – opisywane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są rady żywieniowe dietetyka a także porady i rady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce pdf przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla znacznej liczby gości albo domowników. Dynamicznie i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania – począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, przepyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.

Szczegóły
Tytuł Zdrowe gotowanie na parze i w kombiwarze
Autor: Ferencsin Georg
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2017
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Zdrowe gotowanie na parze i w kombiwarze w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Zdrowe gotowanie na parze i w kombiwarze PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • pietrass

    Gdyby była skala ujemna dałbym najmniejszą z możliwych a tak jest tylko jeden - twórca nie ma pojęcia o gotowaniu na parze i zdrowym żywieniu. Każdy przepis to potrawy smażone i opiekane na patelni, doprawiane solą - to jakaś pomyłka. Odradzam wszystkim którzy liczyli na potrawy przygotowywane w parowarze, ponieważ takie nie są. TYlko jeden z produktów potrawy przygotowywany jest na parze a pozostałe np. 3 tradycyjnie, to po co parowar ma trzy poziomy do gotowania wszsystkich produktów jednocześnie i to bez używania soli?

  • Magdalena Hołuń

    Książka ebook przydatna dla początkujących. Zawiera kluczowe info jak korzystać z urządzeń, jak też jak "obchodzić się" z produktami.