Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Zestaw przeznaczony dla zawodów: kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) a także 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zbiór to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i element praktyczna). W książce pdf zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów |
Autor: | Kowalska Joanna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.