Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Zestaw przeznaczony dla zawodów: kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) a także 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zbiór to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i element praktyczna). W książce pdf zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów |
| Autor: | Kowalska Joanna |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
| Rok wydania: | 2014 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.