Zbierz, przechowaj, zjedz okładka

Średnia Ocena:


Zbierz, przechowaj, zjedz

Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania własnych wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni. Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i dużo innych roślin, aby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, aby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z swojego warzywnika albo od lokalnych dostawców, aby stworzyć smaczne i łatwe potrawy? Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj: wyraziste kimchi, wyborną pastę z fety i tymianku, makaron z kremowym sosem z jarmużu, zupę z buraków z chrzanową śmietanką, kremową pastę baba ghanoush oraz dużo innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół. "Zbierz, przechowaj, zjedz" to zdecydowanie więcej niż tutorial ogrodniczy czy zwykła książka ebook kucharska. To prześlicznie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które prosto można wyhodować, zakonserwować i przemienić w ekscytujące kulinarne doznania. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Szczegóły
Tytuł Zbierz, przechowaj, zjedz
Autor: Watterback Johannes , Lunden Theres
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Znak Koncept
Rok wydania: 2021
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Zbierz, przechowaj, zjedz w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Zbierz, przechowaj, zjedz PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • myszka

    Interesujące metody na przechowywanie zbiorów i na zastosowanie ich w kuchni. Polecam!