Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania własnych wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni. Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i dużo innych roślin, aby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, aby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z swojego warzywnika albo od lokalnych dostawców, aby stworzyć smaczne i łatwe potrawy? Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj: wyraziste kimchi, wyborną pastę z fety i tymianku, makaron z kremowym sosem z jarmużu, zupę z buraków z chrzanową śmietanką, kremową pastę baba ghanoush oraz dużo innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół. "Zbierz, przechowaj, zjedz" to zdecydowanie więcej niż tutorial ogrodniczy czy zwykła książka ebook kucharska. To prześlicznie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które prosto można wyhodować, zakonserwować i przemienić w ekscytujące kulinarne doznania. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zbierz, przechowaj, zjedz |
Autor: | Watterback Johannes , Lunden Theres |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Znak Koncept |
Rok wydania: | 2021 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Interesujące metody na przechowywanie zbiorów i na zastosowanie ich w kuchni. Polecam!