Zarządzanie jakością żywności okładka

Średnia Ocena:


Zarządzanie jakością żywności

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym fragmentem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, żeby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości a także je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle a także nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Szczegóły
Tytuł Zarządzanie jakością żywności
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WNT
Rok wydania: 2004
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Zarządzanie jakością żywności w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Zarządzanie jakością żywności PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Mateusz Macałka

    Książka ebook bardzo nieźle przetłumaczona na mowa polski. Omawia przekrojowo pojęcie jakości żywności. Szeroko rozwinięte zagadnienia projektowania jakości, kontroli a także systemów zapewnienia jakości z uwzględnieniem sektorów branżowych. Książka ebook przedstawia ujęcie technologiczno-menadżerskie, które przejawia się szczególną uwagą na aspekt kosztów, korzyści stosowania systemów.