Średnia Ocena:
Zarządzanie jakością żywności
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym fragmentem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, żeby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości a także je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle a także nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zarządzanie jakością żywności |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WNT |
Rok wydania: | 2004 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Zarządzanie jakością żywności PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Książka ebook bardzo nieźle przetłumaczona na mowa polski. Omawia przekrojowo pojęcie jakości żywności. Szeroko rozwinięte zagadnienia projektowania jakości, kontroli a także systemów zapewnienia jakości z uwzględnieniem sektorów branżowych. Książka ebook przedstawia ujęcie technologiczno-menadżerskie, które przejawia się szczególną uwagą na aspekt kosztów, korzyści stosowania systemów.