Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym fragmentem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, żeby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości a także je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle a także nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zarządzanie jakością żywności |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WNT |
Rok wydania: | 2004 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Książka ebook bardzo nieźle przetłumaczona na mowa polski. Omawia przekrojowo pojęcie jakości żywności. Szeroko rozwinięte zagadnienia projektowania jakości, kontroli a także systemów zapewnienia jakości z uwzględnieniem sektorów branżowych. Książka ebook przedstawia ujęcie technologiczno-menadżerskie, które przejawia się szczególną uwagą na aspekt kosztów, korzyści stosowania systemów.