Średnia Ocena:
Zapiekanki
Można je przygotować z wielu składników: z makaronu, ryżu, kasz, warzyw, ziemniaków, mięsa, drobiu itp. Składniki mogą być gotowane, pieczone, rzadziej surowe, i można je łączyć niemalże dowolnie, kierując się wyobraźnią kulinarną. Zapiekanki dają spore pole do popisu. Sprawdzają się jako dania obiadowe, kolacje, desery, mogą być serwowane na ciepło albo zimno. Korzystając z prostych przepisów, przygotowuje się w kilkanaście minut, choć oczywiście można również wykazać się kunsztem kulinarnym, przyrządzając danie wymagające więcej zachodu. Wynik z pewnością będzie idealny – zapiekanki zawsze się udają.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Zapiekanki |
Autor: | Czarkowska Iwona |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwa Debit, Wydawnictwo Debit |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Zapiekanki PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Książeczka zamówiona ze sklepu online. Wygląda jakby była używana albo jak gdyby leżała gdzieś miesiącami. Nie wygląda na nową. Może stąd ta niska cena...Niestety to już druga,która przyszła w podobnym stanie.Przepisy łatwe i czytelne. Książeczkę zalecam lecz sklepik online powinien się poprawić.
Bardzo ładnie wszystko podzielone na działy i konkretnie spisane :)
zapiekanki z warzyw ,przeróżne,szybko do zrobienia,są fotografie i łatwy sposób zrobienia zapiekanki,polecam każdemu,dobra nauka dla wszystkich,nawet dla tych co się wydaje,że umieją już wszystko,bo zawszde możn acoś więcej sie nauczyć