Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia okładka

Średnia Ocena:


Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia

Książka ebook poświęcona jest wybranym, charakterystycznym kłopotom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością a także towaroznawstwa.

Szczegóły
Tytuł Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia
Autor: Grudowski Piotr, Szpakowska Maria, Brodnicka Elwira, Marjańska Ewa, Celmerowski Zbigniew
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Difin
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności. Systemy, metody, narzędzia PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.