Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków okładka

Średnia Ocena:


Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków

Poznaj smak prawdziwej, tradycyjnej kuchni japońskiej o każdej porze roku. Ten ekologiczny i przystępny cenowo przewodnik daje Ci wszystko, czego potrzebujesz, żeby opanować sztukę japońskiej fermentacji we swojej kuchni - bez specjalnego sprzętu. Naucz się tworzyć miso, koji, amazake i inne klasyczne fermenty krok po kroku, z pomocą praktycznych wskazówek, żeby każda partia wyszła idealnie. Odkryj techniki kiszenia warzyw, które zamieniają codzienne składniki w pełne umami dodatki, i zanurz się w przepisach, które łączą te fermenty w pyszne, tradycyjne dania - od pikantnych zup po marynowane białka i kiszone przystawki. Ta książka ebook jest zaprojektowana z myślą o prostocie i zrównoważonym podejściu. Odkryj, jak japońskie fermenty mogą wzbogacić Twoją kuchnię o autentyczne smaki, którymi możesz cieszyć się na co dzień.

Szczegóły
Tytuł Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków
Autor: Marcus Grain
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Midnight Lights Publishing House
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Przewodnik krok po kroku po japońskiej fermentacji w domu || Koji, Amazake, Miso, Tsukemono, Sake i inne przepisy na odkrywanie autentycznych japońskich smaków PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.