Wszystko co fermentuje -  książka kucharska: Proste przepisy na zdrowe dla jelit marynowane warzywa, takie jak kiszona kapusta, pikle i kimchi, a także jak przyrządzać z nich dania wegetariańskie i mięsne okładka

Średnia Ocena:


Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Proste przepisy na zdrowe dla jelit marynowane warzywa, takie jak kiszona kapusta, pikle i kimchi, a także jak przyrządzać z nich dania wegetariańskie i mięsne

"Bardzo zdrowe dla jelit, długotrwałe i niemal bezkosztowe!" Sfermentowana żywność proponuje naturalne probiotyki, wydłużony okres przydatności do spożycia i bezkonkurencyjne oszczędności! Odkryj pyszny świat fermentacji dzięki prostemu, przyjaznemu dla początkujących przewodnikowi po fermentach wzmacniających jelita, takich jak kiszona kapusta, pikle i kimchi. Ta książka ebook zawiera instrukcje krok po kroku, dzięki którym każdy przepis jest łatwy, zdrowy i ekologiczny - nie potrzebujemy zdjęć, wystarczą jasne wskazówki, które wzmacniają Twoją kreatywność i pewność siebie. Doskonały dla wszystkich poziomów zaawansowania, ten przewodnik pomoże Ci stworzyć aromatyczne, bogate w probiotyki potrawy przy minimalnym wysiłku. Ciesz się zabawą, smakiem i korzyściami zdrowotnymi płynącymi z domowej fermentacji!

Szczegóły
Tytuł Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Proste przepisy na zdrowe dla jelit marynowane warzywa, takie jak kiszona kapusta, pikle i kimchi, a także jak przyrządzać z nich dania wegetariańskie i mięsne
Autor: Marcus Grain
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Midnight Lights Publishing House
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Proste przepisy na zdrowe dla jelit marynowane warzywa, takie jak kiszona kapusta, pikle i kimchi, a także jak przyrządzać z nich dania wegetariańskie i mięsne w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Proste przepisy na zdrowe dla jelit marynowane warzywa, takie jak kiszona kapusta, pikle i kimchi, a także jak przyrządzać z nich dania wegetariańskie i mięsne PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.