Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak łatwo przygotować sfermentowaną żywność w domu dla początkujących - przepisy na kimchi, kiszoną kapustę, jogurt i kombuchę okładka

Średnia Ocena:


Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak łatwo przygotować sfermentowaną żywność w domu dla początkujących - przepisy na kimchi, kiszoną kapustę, jogurt i kombuchę

Odkryj sztukę fermentacji z tym przyjaznym dla początkujących przewodnikiem, zaprojektowanym tak, żeby tworzenie pysznych, bogatych w probiotyki produktów spożywczych w domu było łatwe, ekologiczne i przyjemne. Książka ebook ta, zawierająca niezbędne teorie i jasne instrukcje krok po kroku, obejmuje wszystko, czego potrzebujesz, żeby rozpocząć fermentację - bez konieczności korzystania ze zdjęć. Od aromatycznej kiszonej kapusty i pikantnego kimchi po kremowy jogurt i gazowaną kombuchę, każdy przepis ma na celu rozwijanie Twoich umiejętności i pewności siebie, jednocześnie uwalniając zdrowotne korzyści płynące z fermentowanej żywności. Zamień łatwe składniki w odżywcze, aromatyczne kreacje i rozpocznij zdrowszy, pełen energii styl życia dzięki nieskończonym możliwościom domowej fermentacji!

Szczegóły
Tytuł Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak łatwo przygotować sfermentowaną żywność w domu dla początkujących - przepisy na kimchi, kiszoną kapustę, jogurt i kombuchę
Autor: Marcus Grain
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Midnight Lights Publishing House
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak łatwo przygotować sfermentowaną żywność w domu dla początkujących - przepisy na kimchi, kiszoną kapustę, jogurt i kombuchę w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wszystko co fermentuje - książka kucharska: Jak łatwo przygotować sfermentowaną żywność w domu dla początkujących - przepisy na kimchi, kiszoną kapustę, jogurt i kombuchę PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.