Wszystko co fermentuje. Książka kucharska okładka

Średnia Ocena:


Wszystko co fermentuje. Książka kucharska

Ten przewodnik zawiera wszystko, czego potrzebujesz, żeby opanować fermentację - nawet jeśli zaczynasz od zera! Łączy wszystkie książki z serii, obejmując sfermentowane owoce, warzywa, nabiał a także japońskie fermenty, jak koji, miso i amazake. Doskonały dla każdego, kto chce unieść własne umiejętności fermentacji, proponuje porady krok po kroku na każdym etapie. Dzięki przepisom na kefir, jogurt, ser, kapustę kiszoną, kimchi i kombuchę, książka ebook zamienia codzienne składniki w potrawy pełne wartości odżywczych. Bez zdjęć, żeby w pełni zaangażować zmysły w proces fermentacji. Niezależnie, czy fermentujesz dla zdrowia, zachowania plonów, czy świeżych smaków, odnajdziesz tu wszystko, by zostać mistrzem fermentacji w domu.

Szczegóły
Tytuł Wszystko co fermentuje. Książka kucharska
Autor: Marcus Grain
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Midnight Lights Publishing House
Rok wydania: 2024
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wszystko co fermentuje. Książka kucharska w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wszystko co fermentuje. Książka kucharska PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.