Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień okładka

Średnia Ocena:


Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień

Naprawdę warto odkryć nieograniczone możliwości zastosowania woka i niezwykły smak powstających w nim przepysznych dań z warzywami, mięsem, rybą i drobiem, a także dzikich deserów. Zawarte w książce pdf szczegółowe info i praktyczne porady dotyczące gotowania w woku, jak też wspaniałe fotografie potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych fanów azjatyckiej kuchni.

Szczegóły
Tytuł Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Vemag
Rok wydania: 2012
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Wronczeska

    Fajne przepisy i konkretne uwagi. Wok grzeje się 2 razy w tygodniu;) zalecam dla fanów kuchni azjatyckiej:)

  • Paulina Kubicka

    Potrzebowałam ksiązki, która zgromadzi w sobie przepisy z różnorakich produktów, na różnorakie okazje i różnorakie posiłki w ciągu dnia. Udało się w 100%Książka ta jest niezawodna! Podzielona tematycznie, przepisy są cudownie i jasno wytłumaczone, fotografie pokazują jak dana potrawa powinna wyglądać na talerzu. Tak powinny wyglądać książki kucharskie!

  • Sildre

    Kompendium dań z woka, tak można w jednym zdaniu podsumować książkę. Dania są pyszne, proste, dla mniej i bardziej zaawansowanych w gotowaniu. Polecam!

  • Natalia Brzezińska

    "Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień" pomaga nie tylko pasjonatom wschodu, lecz także początkującym zajrzeć do garnka kuchni azjatyckiej. Wielu z przestrachem spogląda na nowe, oryginalne dania. Boją się nieznanej kuchni z trudno dostępnymi składnikami, która rządzi się innymi prawami. Ta książka ebook zmieni myślenie każdego, starczy po nią sięgnąć. Zabierze cię w nieodkryty i daleki świat nowego kontynentu. Jest w każdym calu dopasowana nawet dla wybrednych klientów. Prosty i przejrzysty zapis, krok po kroku sprawi, że w twojej kuchni zawitają nowe zapachy. Autorzy zadbali o pokazanie nam podstawowych reguł gry. Na wstępie wyjaśniają co to jest Wok, a potem przez krótkie opisy obok zdjęć, pomagają w nauce nierzadko występujących produktów. Moim zdaniem, ułatwia to zadanie, bo nie musimy szukać dodatkowych informacji w Internecie. Przy każdym daniu widnieje informacja o kaloriach, czasu przygotowania, a co najistotniejsze książka ebook ma ładne wydanie i jest niedroga. Jak nazwa mówi, jest to kuchnia azjatycka na co dzień. Znajdziemy tam wszystko od przekąsek, przez dania obiadowe, kończąc na deserze. Jeśli gotujesz od dawna albo dopiero zaczynasz. Tak książka ebook jest idealna. Sprawi, że gdy tylko chwycisz ją w własną dłoń zaczniesz gotować. A przecież o to właśnie chodzi!Polecam :-)