Wok okładka

Średnia Ocena:


Wok

Dania z woka – głębokiej patelni używanej do przyrządzania potraw sposobem stir-fry – to idealny pomysł na błyskawiczne i smaczne obiady. Smażenie w woku umożliwia nie tylko zachowanie naturalnych barw, zapachów i jędrności stosowanych składników, ale także ich walorów odżywczych.Przepisy zawarte w książce pdf sięgają do tradycji dalekowschodnich a także śródziemnomorskich. W poradniku odnajdziesz receptury na smakowite dania wegetariańskie a także potrawy mięsne i rybne. Obok przepisów na łatwe przekąski i sałatki podajemy też takie, które można z powodzeniem wykorzystać do przygotowania wystawnego obiadu.Wszystkie zaproponowane w książce pdf potrawy charakteryzują się krótkim czasem gotowania, wysokimi walorami smakowymi a także bogactwem witamin i składników mineralnych.Jeśli więc żyjesz w szybkim tempie, ale dbasz o to, by zdrowo się odżywiać – ta książka ebook jest dla ciebie!

Szczegóły
Tytuł Wok
Autor: Opracowanie zbiorowe
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Rok wydania: 2011
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Wok w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Wok PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • kulinarnaczytelnia.pl

    W krótkim wstępie zajdziecie podstawowe informacje, zasady a także porady dotyczące organizacji pracy, korzystania z woka i sposoby stir-fry. Przepisy zostały podzielone na 5 kategorii: dania z warzyw, drobiu, mięsne, z owoców morza a także z makaronu. Łącznie niemalże 60 różnorodnych propozycji, dla wszystkożerców i wegetarian, na szybką przekąskę i sycący obiad. Niektóre potrawy są łatwe i tanie, inne bardziej finezyjne, skomplikowane i wymagające użycia mniej słynnych składników. Szata graficzna książki nie jest szczególnie zachwycająca i nowoczesna. Na stronach jest wiele tekstu i niewiele wolnej przestrzeni, lecz całość jest czytelna. Zdjęcia potraw są w większości poprawne. Wydanie jest raczej oszczędne, maksymalnie zagospodarowane, jednak korzysta się z książki dość przyjemnie, a zamieszczone w niej receptury są interesujące i różnorodne.