Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa okładka

Średnia Ocena:


Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Pokazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, potrzebnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych a także sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi metody praktycznego jej zastosowania.

Szczegóły
Tytuł Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Autor: Granecka-Wrzosek Bożena
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.

Recenzje

  • Damian

    Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa .Jak każda szkolna.potrzebna do nauki zawodu.......................................................................................................................................................

  • ania

    Idealnie i przystępnie napisany podręcznik do nauki zawodu, zawierający treści programowe do realizacji w ramach przedmiotu Obsługa konsumenta. Przejrzysty układ, wiele przykładów praktycznego zastosowania, zdjęć, tabel i pytań kontrolnych. Zalecam zarówno nauczycielom jak i uczniom!