Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Pokazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, potrzebnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych a także sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi metody praktycznego jej zastosowania.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa |
Autor: | Granecka-Wrzosek Bożena |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa .Jak każda szkolna.potrzebna do nauki zawodu.......................................................................................................................................................
Idealnie i przystępnie napisany podręcznik do nauki zawodu, zawierający treści programowe do realizacji w ramach przedmiotu Obsługa konsumenta. Przejrzysty układ, wiele przykładów praktycznego zastosowania, zdjęć, tabel i pytań kontrolnych. Zalecam zarówno nauczycielom jak i uczniom!