Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Pokazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, potrzebnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych a także sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi metody praktycznego jej zastosowania.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa |
Autor: | Granecka-Wrzosek Bożena |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa .Jak każda szkolna.potrzebna do nauki zawodu.......................................................................................................................................................
Idealnie i przystępnie napisany podręcznik do nauki zawodu, zawierający treści programowe do realizacji w ramach przedmiotu Obsługa konsumenta. Przejrzysty układ, wiele przykładów praktycznego zastosowania, zdjęć, tabel i pytań kontrolnych. Zalecam zarówno nauczycielom jak i uczniom!