Czytaj więcej:
Trzyskładnikowe wypieki okładka

Średnia Ocena:



Trzyskładnikowe wypieki

Trzyskładnikowe wypieki Łatwe i szybkie przepisy na smakołyki, każdy z zaledwie trzech składników 3 to naprawdę magiczna liczba! Ta książka ebook sprawi, że przygotowywanie smakołyków okaże  się łatwiejsze, niż kiedykolwiek mogło Ci się wydawać! Odnajdziesz w niej nad 100 zdumiewająco prostych przepisów na pyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i proste lody. Gwarantujące mnóstwo frajdy i doznań smakowych pyszności przygotujesz dzięki Trzyskładnikowym wypiekom nawet w ostatniej chwili przed przyjęciem! Kiedy poznasz moc tej książki, nie przestaniesz z niej korzystać!

Szczegóły
Tytuł Trzyskładnikowe wypieki
Autor: Rainey Sarah
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Insignis
Rok wydania: 2018

Tytuł Data Dodania Rozmiar
Zobacz podgląd Trzyskładnikowe wypieki pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Trzyskładnikowe wypieki Ebook podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły, sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.

 

 

Trzyskładnikowe wypieki PDF Ebook podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

 

Wgraj PDF

To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stron
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!

Recenzje

  • salamandra94

    Koledzy za chwilę mają wpaść w odwiedziny a Ty nie masz nic słodkiego do kawy? W kuchni tylko jedno jajko,trochę cukru i resztka masła orzechowego? W takim razie ta książka ebook jest właśnie dla Ciebie! Dzięki tej książce pdf o dylemacie braku "małego conieco" możesz zapomnieć! Wyjątkowo proste, szybkie w przygotowaniu, a przede wszystkim przepyszne przepisy! Zalecam wszystkim tym, którzy chcą wyczarować coś przepysznego z tylko 3 produktów :D

  • podróżdokrainyksiążek

    Aby korzystać z tej książki naprawdę nie trzeba być dużym masterschefem, a starczy odrobiona chęci. Jeśli nigdy nie miałeś głowy do wypieków, nie wychodziły Ci, a jednak lubisz ciągle próbować to książka ebook dla Ciebie. A gdy uwielbiasz piec, jednak nie zawsze masz czas to, też powinieneś się zaopatrzyć w tę książkę. Wszystkie obecne tutaj przepisy składają się tylko z 3 składników! I aby nie zalecać Wam w ciemno przed napisaniem opinii przetestowałam kilka i prezentowały się (prezentowały, ponieważ oczywiście już zostały zjedzone) naprawdę pysznie. Do tego większość przepisów została dodatkowo urozmaicone przepiękną fotografią, która cieszy ludzkie oko. Prócz klasycznych przepisów na wypieki takie jak chleb, ciasta czy ciasteczka znajdziemy tutaj inne desery, lody i sorbety. Brzmi zdecydowanie pysznie!

  • Thelksinoe

    Czy trzeba być mistrzem piekarstwa i cukiernictwa, aby wyczarować dynamicznie i łatwo rumiane bułeczki czy smaczny deser? Sarah Rainey udowadnia, że nie. Starczy pomysł, szczypta talentu i 3 (słownie “trzy”) produkty, aby przygotować chrupiący chleb albo kuszące słodkości. Tak, pieczenie z jej książką Trzyskładnikowe wypieki jest banalnie proste. Trzyskładnikowe wypieki Sarah Rainey to zestaw prostych, banalnie prostych, przepisów na pyszne ciasta, ciasteczka, bułeczki i chleby, desery, słone przekąski i lody. To doskonała pozycja zarówno dla początkujących “cukierników”, dzieci zafascynowanych kolejną edycją Masterchef Junior, jak i bardziej zaawansowanych “szefów domowej kuchni”, którzy muszą przygotować śniadanie dla dzidziusia albo poczęstunek dla niespodziewanych gości, a lodówka świeci pustkami…

  • Jelenka

    JELENKA.PL Uwielbiam sobie ułatwiać życie, a idea książki, która oferuje ekstremalnie łatwe i minimalistyczne wypieki tym bardziej mnie podnieciła. Moją guru od minimalistycznych przepisów jest Paulina z Wilkuchnia.pl. To ona sprawiła, że takie spojrzenie na kuchnię bardzo mnie zafascynowało. Dlatego sięgnęłam po „Trzyskładnikowe wypieki” Sarah Rainey, by sprawdzić co w trawie piszczy i czy warto po nią sięgnąć. TRZY SKŁADNIKI WYSTARCZĄ? Ciężko sobie wyobrazić, że można zrobić coś przepysznego tylko z trzech składników. Choć przecież nie od dzisiaj wiadomo, że łatwe rzeczy są najlepsze i czasami naprawdę nie warto zbytnio kombinować. Najzwyczajniej w świecie można przedobrzyć. Nie byłabym sobą gdybym nie przetestowała chociaż paru przepisów z książki Sarah Rainey. Przyznam, że nie było prosto wybrać kilka receptur z nad setki propozycji.  W końcu zdecydowałam się na chleb piwny, toffi o smaku Oreo i arachidowe babeczki. Powiem jedno – niebo w gębie! W PRAKTYCE Teoria, a praktyka nierzadko niewiele mają ze sobą wspólnego, szczególnie w kuchni. Kiedy ktoś potrafi nieźle gotować kuchnia stoi przed nim otworem i nie ma tajemnic. Jednak nie wszyscy mają takie umiejętności, a niektórzy dopiero zaczynają własną przygodę z gotowaniem. Wielu spośród nich spokojnie odnajdzie się w książce pdf Sarah. Autorka na samym początku ujednolica podawane przez siebie miary i uczula na to, że kuchnia to nie apteka. Przedstawia też dużo innych praktycznych wskazówek, które naprawdę pomagają na początku przygody z gotowaniem.  Na początku książki znajdziemy też spis sprzętów kuchennych, z których korzysta autorka i które poleca. Jestem przekonana, że każdy ma większość z nich w swoim domu, jednak warto czasami uzupełnić własną kolekcję o formę czy sprzęt, który po prostu ułatwi nam życie. Jeśli chodzi o przepisy to jest naprawdę nieźle. Po przyrządzeniu paru i przeanalizowaniu kilkudziesięciu stwierdzam, że to bardzo przyjazna książka ebook kucharska z mnóstwem propozycji na domowe słodycze, słone wypieki, lody czy sorbety. Dużo przepisów zawiera porady co czym ewentualnie można zastąpić. Jest na prawdę prosto, choć nie zawsze z trzech składników. Oczywiście w przepisach są trzy składniki zawsze podane. Czasami na niektóre z nich składa się jakiś mix czy mieszanka np. orzechów. Dla mnie to nie problem, lecz upierdliwi będą mieli przestrzeń do czepiania się. PODSUMOWANIE „Trzyskładnikowe wypieki” Sarah Rainey bez dwóch zdań mogą ułatwić życie i wprowadzić do naszego kulinarnego repertuaru nieco świeżości. Przepisy są bardzo łatwe i w większości nie zajmują zbyt dużo czasu. Dla mnie to ogromna zaleta, ponieważ nie lubię spędzać w kuchni zbyt wiele czasu – szczególnie latem. Dopóki co spróbowałam kilka przepisów, lecz jak już wrócę z urlopu będę testować dalej. I uwaga! W większości przypadków nie jest zdrowo i fit. Jeśli ktoś szuka tego typu przepisów to w tej książce pdf nie znajdzie ich zbyt wiele. Mimo to, gwarantuję, że jest pysznie! „Trzyskładnikowe wypieki” w trzech słowach: pysznie, prosto i w miarę szybko.

  • Megan

    Pierwszy raz na moim blogu pojawia się książka ebook kucharska. I to nie taka normalna a z wypiekami… z 3 składników. Szczerze powiedziawszy, jestem trochę zaskoczona, ponieważ nie sądziłam, że coś takiego kiedykolwiek powstanie, a jednak. Książka ebook opatrzona jest cudownymi i smakowitymi ilustracjami dań, które można wykonać z zaledwie trzech składników. Niestety nie czuję się specjalistką od opisywania ebooków kucharskich, bo… Wolę praktykę. Zdecydowanie ta pozycja zagości u mnie w kuchni, gdyż jestem wielbicielką spędzania jak najmniej czasu na przygotowywaniu posiłków a Sarah Rainey ułatwiła mi sprawę jeszcze bardziej. Co prawda jej przepisy w większości są bardzo kaloryczne i spisane pod rynek amerykański, lecz można prosto zamienić produkty na zdrowsze i przystosować je do naszych, polskich realiów. Próbowałam kilka z tych receptur i muszę przyznać, że wyszły pyszne. I robiło je się w ekspresowym tempie! Jeśli i wy nie lubicie spędzać godzin w kuchni albo macie ochotę na coś dobre „na teraz”, to ta książka ebook jest dla Was. Szukajcie na półkach księgarń i na stronach internetowych!

  • Kruszynka

    Był taki czas, kiedy książki kulinarne zapełniały 2 półki regału, w TV na okrągło leciały programy typu ,,Kuchenne rewolucje", czy ,,MasterChef". Tak to wyglądało. Z czasem moja fascynacja kulinariami nieco osłabła. Nie mogłam jednak przejść obojętnie obok pozycji ,,Trzysładnikowe wypieki" Sarah Rainey. Na samym początku Sarah opowiada o tym, skąd w ogóle pomysł na to, żeby zacząć eksperyment z przygotowywaniem trzyskładnikowych wypieków. Otóż jedna z Youtuberek zamieściła przepis na sernik z 3 składników. Autorka pomyślała więc, że skoro jedno ciasto się udało, dlaczego nie miałoby się udać z innymi propozycjami? Ponadto to powrót do przeszłości, gdzie nie trzeba było całej listy składników, żeby przyrządzić smakowity deser. Znajduje się także wyjaśnienie czynności wykonywanych przed i w okresie pieczenia. Każda kategoria dostała oddzielną stronę, na której znajduje się także lista potraw, na które przepis znajdujemy na bliskich stronach. Wśród ciasteczek moją uwagę zwróciła receptura na Babcine kruche ciasteczka, czy Piętnaski. Ciasto ananasowe, Chlebek lodowy, Biszkopt maderski to propozycje z kategorii Ciasta. A co przygotować na blasze? Sarah Rainey poleca pomiędzy innymi Snickersówki, Babeczki archaidowe, a także Popcornowe zlepki. Któż z nas nie lubi Słodkich przekąsek - interesująco brzmi na przykład przepis na Toffi o smaku oreo, Zawijasy z mango, czy Truffle czekoladowe. Uwierzysz, że w książce pdf znalazły się także receptury na Pieczywo? Sama z chęcią spróbuję Chleb piwny, Bułki żyrafki, Ziemniaczane trójkąty. A zapytasz, co ze Słonymi przekąskami? Proszę bardzo. Krakersy parmezanowe, Sufleciki z wędzonym łososiem, Quiche bez ciasta, Tartaletki ze szparagami, Babeczki z szynką i inne. Prawdopodobnie nie pogardzisz deserem? No co Ty. Zobacz - przepis na sernik z białej czekolady wydaje się być banalnie łatwy, podobnie jak np. Rabarbar z kruszonką. Lato w pełni, czas więc na Lody i sorbety. Kawowe, cytrynowo-borówkowe, kokosowe? Pamiętaj, wszystkie przygotujesz z trzech składników. Jak widzisz poniżej, każdy przepis zaczyna się krótkim wstępem od autorki, podaniem listy potrzebnych produktów a także metodą przygotowania. Czasem znajdziemy także radę od Sarah dotyczącą konkretnej receptury. Czasem te strony nie wyglądają tak schematycznie, pojawia się inne ułożenie. W książce pdf znajdziemy także kilka zdjęć autorki przy pracy. Muszę przyznać, że chętnie będę korzystać z tej książki, tym bardziej, że z pewnością w naszej lodówce i kuchennych szafkach zawsze znajdą się te trzy składniki, żeby przygotować jakieś danie. Sarah Riley zachęca także do eksperymentowania, może sami stworzycie własną bazę dynamicznych potraw?

  • Czytaczyk

    Ostatnio trochę lenię się w kuchni i zamiast jakichś wymyślnych dań, po prostu wcinam kanapki. Nie chce mi się się modzić z masą produktów i robić kompletny bałagan, który potem ktoś będzie musiał posprzątać… I tutaj pojawia się, ratująca mi podniebienie, książka ebook „Trzyskładnikowe wypieki”. Zawiera interesujące i pomysłowe przepisy, na które sama prawdopodobnie nigdy bym nie wpadła. Ich wykonanie nie wymaga za wiele zachodu, są łatwe i smakowite. Receptury zostały przedstawione w czytelny i przejrzysty sposób, nie sprawiają żadnej trudności w zrozumieniu „co i jak”. Niektóre z nich są dodatkowo ubarwione apetycznymi fotografiami, przy których ślinka sama nacieka do ust. W książce pdf przewija się dużo pomysłów na słodkości. Co najistotniejsze do tych przepisów nie potrzebujemy jakichś wymyślnych produktów, tylko takich prosto dostępnych, które najczęściej mamy w domu. Jak dla mnie, w swoim gatunku, precyzjyjny strzał w 10.

  • Anna Wądołowska

    Ja, totalnie "anty-kuchenna", jestem zachwycona tą książką! Przepisy są bardzo proste, lecz przy tym smaczne, pomysłowe. Sprawdzają się idealnie i będą smakować zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Do tego cudowna oprawa i zdjęcia. To wszystko sprawia, że nawet mi chce się piec i testować :)

  • Z książką u boku

    Uwielbiam gotować!! Chociaż nie zawsze mi to wychodzi, (tak, dość nierzadko tworzę zakalce) to w kuchni spędzam naprawdę dość dużo czasu. Oczywiście, jeżeli ten czas znajdę. A od kiedy całkowicie zrezygnowałam z mięsa, to gotowanie sprawia mi jeszcze większą frajdę. Czasami gdy wracam zmęczona po pracy, nie mam nawet ochoty zaglądać do kuchni, jednak dzięki niektórym przepisom i chęci ich wypróbowania, nogi same wędrują w tamtym kierunku. Dodatkowo, kiedy mam możliwość stworzenia czegoś smakowitego i to tylko z trzech składników, to grzechem byłoby takiej opcji nie wypróbować. I właśnie taka jest kulinarna pozycja, autorstwa Sarah Rainey. Kulinarna dziennikarka, która miłuje piec i jeść proponuje nam książkę, od której uzależni się nie tylko wyrafinowany kucharz, lecz też niejeden ,,świeżak’’ tej dziedziny. Dla każdego coś innego. Od słodkich snickersówek, po niesamowicie wyborny chleb piwny. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie, lecz najistotniejsze jest to, że do przygotowania tych frykasów zużyjesz tylko trzy podstawowe i wszechobecne produkty. Na wstępie, Sarah Rainey omawia nam krótko własną przygodę z kucharzeniem. Opowiada jak krok po kroku osiągnęła własny cel i objaśnia nam, co skłoniło ją do napisania tej funkcjonalno kulinarnej pozycji. W dalszej kolejności znajdziemy praktyczne wskazówki, które zdecydowanie ułatwią nam przygotowanie zamieszczonych tutaj przepisów, a także poznamy spis najpotrzebniejszego sprzętu kuchennego. Lepiej od razu wiedzieć, w co wyposażyć naszą kuchnię. No i teraz przychodzi pora na najlepszą część, czyli receptury na różnorodne i wymyślne pyszności. Zdecydowanie królują tu desery słodkie, lecz znajdzie się również miejsce na słone wypieki. A na letnie i upalne popołudnia na pewno przydadzą się pomysły na wyśmienite lody i sorbety. Każdy przepis jest omówiony dokładnie i zawiera jasny przekaz. Czytając pomysł na kukurydziane placuszki, nie będziemy zastanawiać się jak, co i dlaczego. Wszystko jest precyzyjnie wyjaśnione. Do tego, przy niektórych specjałach możemy pozachwycać się cudownie wykonanymi fotografiami, na których widok niejednemu pocieknie ślinka. A na końcu oczywiście przydatny indeks, dzięki któremu w szybkim tempie odnajdziemy ciekawy nas smakołyk. Czytanie pozycji kulinarnych to dla mnie sama przyjemność. Mam takich ebooków całe mnóstwo i z każdej chętnie korzystam. Świeży nabytek autorstwa Sarah, jest niesamowity i dopełnia moją kulinarną półkę. Teraz kiedy najdzie mnie ochota na coś słodkiego bądź słonego, wystarczą trzy składniki, abym mogła wyczarować rarytas godny mojego podniebienia. Nie dość, że szybko, zabawnie, to tanio i smacznie! Koniecznie muszę wypróbować mrożone ciasto pierniczkowo – cytrynowe, quiche bez ciasta, a w szczególności irlandzki chlebek sodowy, który na zdjęciu pokazuje się obłędnie. Mniam! Już wyobrażam sobie ten smak i niebiański zapach. Czapki z głów i brawa dla pani Rainey. Ta pozycja to strzał w dziesiątkę.

  • podróżdokrainyksiążek

    Aby korzystać z tej książki naprawdę nie trzeba być dużym masterschefem, a starczy odrobiona chęci. Jeśli nigdy nie miałeś głowy do wypieków, nie wychodziły Ci, a jednak lubisz ciągle próbować to książka ebook dla Ciebie. A gdy uwielbiasz piec, jednak nie zawsze masz czas to, też powinieneś się zaopatrzyć w tę książkę. Wszystkie obecne tutaj przepisy składają się tylko z 3 składników! I aby nie zalecać Wam w ciemno przed napisaniem opinii przetestowałam kilka i prezentowały się (prezentowały, ponieważ oczywiście już zostały zjedzone) naprawdę pysznie. Do tego większość przepisów została dodatkowo urozmaicone przepiękną fotografią, która cieszy ludzkie oko. Prócz klasycznych przepisów na wypieki takie jak chleb, ciasta czy ciasteczka znajdziemy tutaj inne desery, lody i sorbety. Brzmi zdecydowanie pysznie!

 

 


O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!