Traditional and modern. Russian cooking okładka

Średnia Ocena:


Traditional and modern. Russian cooking

Russian cooking is an encyclopaedia of old and present Russianculinary art, which is among the world's richest and most varied.We recommend it to all who are fond of Russian cooking, bothfor everyday and for special festive occasions. You will fi nd heretraditional recipes for piroshki with cream, for blini with caviar,boeuf Stroganov, pelmeni, koulibiaca stuff ed with mushrooms,herring with onion, salmon in vegetables, and sturgeon in aspic.You will also learn how to prepare Russian stock, borsch (shchi)both hot and cold, cabbage soup, solyanka, and fi sh soup (ukha),and dishes which were once served at the tsar's court.The book can be considered a unique summary of the rich Russianculinary tradition, which combines the taste of European cuisinewith unforgettable Oriental flavours.All that remains is to wish you pleasant reading.

Szczegóły
Tytuł Traditional and modern. Russian cooking
Autor: Łukasik Inna, Sado Agnieszka
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo Rea
Rok wydania: 2012
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Traditional and modern. Russian cooking w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Traditional and modern. Russian cooking PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.