Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Jaka jest tradycyjna kuchnia tajska prócz tego, że uchodzi za najlepszą na świecie? Określa Tajów jako naród, lecz jest też pojęciem, które przez wieki ewoluowało. Śledząc historię jednej z jej najpopularniejszych potraw, zupy Tom Yum, przekonamy się, że – podobnie jak inne kuchnie narodowe – jest tak naprawdę wielokulturowa. Opiera się jednak na lokalnych produktach, którym zawdzięcza niepowtarzalny smak. Bazując na tym, co świeże i sezonowe, tradycyjne i nowoczesne zarazem, kuchnia tajska jest pyszna i zdrowa.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Tom Yum. Moja podróż. Mój smak. Tajlandia |
| Autor: | Wit-Kossowska Izabella |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | SBM Renata Gmitrzak |
| Rok wydania: | 2024 |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.