Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Klasa 3. Szkoła zawodowa okładka

Średnia Ocena:


Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Klasa 3. Szkoła zawodowa

"Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu - kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów" - zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych. Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zbiór zawiera 40 zadań testowych a także jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawami programowymi dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.

Szczegóły
Tytuł Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Klasa 3. Szkoła zawodowa
Autor: Mikołajczyk-Nieckarz Karolina, Tomaszewska Anna, Włodarczyk Małgorzata
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: Wydawnictwo eMPi2
Rok wydania: 2015
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Klasa 3. Szkoła zawodowa w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Klasa 3. Szkoła zawodowa PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.