Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Publikacja pomaga w przygotowaniu do egzaminu zawodowego w zakresie kwalifikacji T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych, z których każdy obejmuje czterdzieści zadań jednokrotnego wyboru a także jedno zadanie praktyczne. Ponadto w książce pdf zamieszczono odpowiedzi do testów, propozycje rozwiązań zadań praktycznych, a także omówienie zasad przeprowadzania egzaminu i wymagań, które według nowej podstawy programowej musi spełniać technik żywienia i usług gastronomicznych.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Technikum |
Autor: | Dominik Piotr |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.
Recenzje
Bardzo polecam. Książka ebook zawiera po 5 testów w teorii jak i praktyce, które bardzo są przydatne do nauki przed egzaminem T.15
bardzo pomocne testy i zadania do egzaminu zamawiam w empik com i odbieram w sklepie empik kiedy mi pasuje