Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności. Atutem podręcznika jest przystępne i przejrzyste objaśnienie zagadnień i procesów związanych z funkcjonowaniem zakładów przemysłu spożywczego. Tekstom towarzyszą interesujące ilustracje a także diagramy i schematy ułatwiające przyswojenie i zapamiętanie wiadomości. W podręczniku uczniowie znajdą też info dotyczące zagrożeń środowiska naturalnego powodowanych działalnością zakładów przemysłu spożywczego.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia żywności. Podstawy technologii żywności. Podręcznik. Część 1 |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
Rok wydania: |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.