Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności. Atutem podręcznika jest przystępne i przejrzyste objaśnienie zagadnień i procesów związanych z funkcjonowaniem zakładów przemysłu spożywczego. Tekstom towarzyszą interesujące ilustracje a także diagramy i schematy ułatwiające przyswojenie i zapamiętanie wiadomości. W podręczniku uczniowie znajdą też info dotyczące zagrożeń środowiska naturalnego powodowanych działalnością zakładów przemysłu spożywczego.
| Szczegóły | |
|---|---|
| Tytuł | Technologia żywności. Podstawy technologii żywności. Podręcznik. Część 1 |
| Autor: | Opracowanie zbiorowe |
| Rozszerzenie: | brak |
| Język wydania: | polski |
| Ilość stron: | |
| Wydawnictwo: | Wydawnictwo Format AB |
| Rok wydania: | |
| Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
|---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.