Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności a także szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Zalecamy go też uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności.era podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego a także produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim info na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia żywności. Podręcznik. Część 4 |
Autor: | Dłużewska Anna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2004 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.