Średnia Ocena:
Technologia żywności. Podręcznik. Część 3
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności a także szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Zalecamy go też uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności.ć 3 podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności a także gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim też w zarysie najistotniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków a także przemysłu cukrowniczego.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia żywności. Podręcznik. Część 3 |
Autor: | Jarczyk Andrzej |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2004 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Technologia żywności. Podręcznik. Część 3 PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!