Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności a także szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Zalecamy go też uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności.ć 3 podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności a także gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim też w zarysie najistotniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków a także przemysłu cukrowniczego.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia żywności. Podręcznik. Część 3 |
Autor: | Jarczyk Andrzej |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2004 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.