Technologia żywności. Podręcznik. Część 3 okładka

Średnia Ocena:


Technologia żywności. Podręcznik. Część 3

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności a także szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Zalecamy go też uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny; podstawy przetwórstwa żywności.ć 3 podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności a także gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim też w zarysie najistotniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków a także przemysłu cukrowniczego.

Szczegóły
Tytuł Technologia żywności. Podręcznik. Część 3
Autor: Jarczyk Andrzej
Rozszerzenie: brak
Język wydania: polski
Ilość stron:
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania: 2004
Tytuł Data Dodania Rozmiar
Porównaj ceny książki Technologia żywności. Podręcznik. Część 3 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.

Technologia żywności. Podręcznik. Część 3 PDF - podgląd:

Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.

 


Podgląd niedostępny.

 

promuj książkę

To twoja książka?

Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.