Średnia Ocena:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2
Zeszyt ćwiczeń zawiera zbiory zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny a także drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki wykonywania potraw półmięsnych, barowych i dań garmażeryjnych a także deserów i napojów. Obejmuje też charakterystykę zywienia dietetycznego. W każdym temacie zamieszczono różnorakie typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego i oznaczonych ikoną: Sprawdź, czy wiesz. Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów kształcących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, lecz może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, takze na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2 |
Autor: | Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo eMPi2 |
Rok wydania: | 2008 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Ćwiczenia. Część 2 PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!