Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 1
Średnia Ocena:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 1
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz a także technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pokazuje wiedzę z zakresu bezpieczeństwa żywności, środków spożywczych, zasad racjonalnego żywienia a także procesu produkcyjnego w zakładzie gastronomicznym. Opisuje też zagadnienia związane ze stosowaniem przypraw, tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów, jaj a także przetworów zbożowych. Treści podręcznika wzbogacają liczne kolorowe ilustracje, schematy, tabele a także zapytania i ćwiczenia, które pozwalają uczniom na lepsze zrozumienie i zapamiętanie omawianych zagadnień.
Szczegóły
Tytuł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 1
Autor:
Konarzewska Małgorzata
Rozszerzenie:
brak
Język wydania:
polski
Ilość stron:
Wydawnictwo:
WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rok wydania:
2014
Tytuł
Data Dodania
Rozmiar
Porównaj ceny książki Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 1 w internetowych sklepach i wybierz dla siebie najtańszą ofertę. Zobacz u nas podgląd ebooka lub w przypadku gdy jesteś jego autorem, wgraj skróconą wersję książki, aby zachęcić użytkowników do zakupu. Zanim zdecydujesz się na zakup, sprawdź szczegółowe informacje, opis i recenzje.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 1 PDF - podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby podgląd był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Pobierz PDF
Nazwa pliku: pdf.pdf - Rozmiar: 75.3 kB
Głosy: -1 Pobierz
Nazwa pliku: Technologia gastronomiczna, klasa I TŻ, I TGŻ.doc - Rozmiar: 32.3 kB
Głosy: -2 Pobierz
To twoja książka?
Wgraj kilka pierwszych stron swojego dzieła!
Zachęcisz w ten sposób czytelników do zakupu.
Recenzje
Iwona Dudzińska
ładne kolorowe wydanie dla syn do szkoły gastronomicznej, dynamiczna dostawa
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 1 PDF transkrypt - 20 pierwszych stron:
Strona 1
Sowa Sp. z o.o.
Ul. Raszyńska 13
Piaseczno
Technologia gastronomiczna z
towaroznawstwem. Część 2
ISBN: 83-02-05478-X
Autor: Antonina Kopta,Barbara Łuszczki
Format: 145x205
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne WSiP
Liczba stron: 276
Rok wydania: 1999
Oprawa: Miękka
Język: polski
EAN: 9788302054785
Typ: wyczerpane
Cena brutto: 45,20 PLN
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharz.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków
słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzn
AptusShop
Używamy cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, reklam, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym.
Czytaj więcejOK
Recenzje
ładne kolorowe wydanie dla syn do szkoły gastronomicznej, dynamiczna dostawa