Czytaj więcej:
Zobacz podgląd Tao smaku pdf poniżej lub w przypadku gdy jesteś jej autorem, wgraj własną skróconą wersję książki w celach promocyjnych, aby zachęcić do zakupu online w sklepie empik.com. Tao smaku Ebook
podgląd online w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki nie posiadają jeszcze opcji podglądu, a inne są ściśle chronione prawem autorskim
i rozpowszechnianie ich jakiejkolwiek treści jest zakazane, więc w takich wypadkach zamiast przeczytania wstępu możesz jedynie zobaczyć opis książki, szczegóły,
sprawdzić zdjęcie okładki oraz recenzje.
Podgląd niedostępny.
swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Średnia Ocena:
Tao smaku
Kulinarna podróż po Azji. Tao smaku to 100 świetnych przepisów na dania z Chin, Japonii, Wietnamu a także Tajlandii. Co bardzo istotne, każdą potrawę można z łatwością przygotować ze składników dostępnych w Polsce. Wszystko wzbogacone garścią opowieści i anegdot, a także zdjęć z licznych podróży autora po państwach Azji. Jacek Wan – słynny dziennikarz, podróżnik, reżyser i scenarzysta. Znawca kultury Dalekiego Wschodu. Twórca lubianego telewizyjnego cyklu programów podróżniczych „Między Wschodem a Zachodem”.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Tao smaku |
Autor: | Wan Jacek |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Buchmann |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Tao smaku PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Pasjonuję się kuchnią japońską i bardzo lubię Pana Jacka Wana więc książka ebook była dla mnie miłym upominkiem
Zalecam wszystkim, którzy lubią kuchnię Dalekiego Wschodu. Poza przepisami książka ebook zawiera dużo przydatnych informacji o tajnikach kuchni Azjatyckiej.
Kuchnia Azji to prawdziwa i przebogata symfonia smaków, barw i zapachów. Jacek Wan jest idealnym przewodnikiem po tym kulinarnym świecie. Dzięki panu Jackowi można stać się fanem wielu dzikich smaków. Interesujące przepisy, porady, wskazówki, pozycja idealna pod każdym względem.
Dla fanów kuchni z krajów Dalekiego Wschodu książka ebook Jacka Wana jest z pewnością nie lada gratką kulinarną. Wiele bardzo fajnych, interesujących przepisów a także ciekawostek kulinarnych dotyczących kuchni wschodniej.. Prawdopodobnie nikt nie odnajduje się lepiej i nikt nie jest lepszym fachowcem w tej dziedzinie niż pan Jacek Wan.