Średnia Ocena:
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na własne popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Omawia proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po metody temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka ebook Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School. „Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa |
Autor: | Tilling Mark |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | APN Promise |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Tajniki czekolady. Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!