Upload dokumentów - promocja książek - darmowy hosting pdf - czytaj fragmenty
W wstępie książki opisywane zostały podstawowe produkty wegetariańskie: zboża; warzywa strączkowe; seitan i tempeh a także nasiona oleiste. W publikacji zawarto dużo informacji dotyczących właściwości, plusów a także sposobów wykorzystania wymienionych produktów. Natomiast zasadnicza element książki to profesjonalny kurs gotowania, w którym na nad 500 fotografiach krok po kroku pokazano przepisy kuchni wegetariańskiej. Na cudownych zdjęciach ukazano z góry deskę z niezbędnymi składnikami i kolejne fazy przygotowania potraw. Starczy popatrzeć na zdjęcia, by wiedzieć, co będzie potrzebne do gotowania a także jakie czynności należy kolejno wykonać, żeby perfekcyjnie przygotować danie. Potrawy podzielono na: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, koktajle i musy, słodkości a także posiłki dla dzieci. Wśród proponowanych dań znalazły się na przykład: babka kawowa, budyń z białej czekolady i limonki, chlebek bananowy, chłodnik rzodkiewkowo-serowy, ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą, myszki z warzyw i sera, pulpety z fasoli i warzyw, sangria, tarta z kremem brokułowym i wiele, dużo innych. To idealna pomoc w kuchni nie tylko dla wegetarian, lecz wszystkich, którzy pragną odkryć świeży sposób gotowania, pełen smaku i zdrowia. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Szkoła gotowania. Kuchnia bez mięsa |
Autor: | Opracowanie zbiorowe |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: | 2024 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
PDF Upload - Zapytania o Książki - Dokumenty © 2018 - Wszystkie prawa zastrzeżone.